top of page

Services

BEAUTY BY BIËN CHÉRI

Schermafbeelding 2022-09-07 om 12.39.56.png

NAIL STYLING

In onze salon bieden wij meerdere soorten nagel behandelingen aan. De populaire BIAB+Russian Manicure voor een natural nail treatment, Acryl nagels voor een prachtige verlening of Full nail art set. Hier kan het allemaal.

Bij ons in de salon garanderen wij top kwaliteit nagels. Hier werken wij met HEMA vrije producten. Ook zijn al onze producten dierproef vrij. Wij staan volledig achter de producten die wij gebruiken en vinden het ook belangrijk dat de ingrediënten in de producten correct zijn. Zo blijft, na langdurig genot van de behandelingen, de natuurlijke nagel in top conditie!

05B7BB8F-1173-49E7-B0E6-1CB7CD1AF6BC.JPG

HAIR EXTENSIONS

Hoewel wij ook andere behandelingen aanbieden, richten wij ons vooral ook op hair extensions.

Hier in de salon werken wij met ons eigen label hair extensions.

Weft hairextensions zijn bij ons in de salon erg populair. We bevestigen een strook haar (weft) aan het eigen haar door middel van microringen en draad.

Dit systeem is onschadelijk voor het eigen haar. Het systeem wordt elke 6/8 weken eruit gehaald en weer opnieuw ingezet. Ons haar gaat zeker tot een jaar mee en kan herplaatst worden.

B8325091-96FF-4EBC-8AAD-C202980FF1E8.JPG

LASH EXTENSIONS

Wimperextensions is een verlenging van je natuurlijke wimpers waar je een natuurlijke look of een dramatische zwarte look mee kan creëren.

Bij ons in de salon gebruiken we 1 van de beste kwaliteit handgemaakte wimperextensions 2D tot 6D of 10D tot 20D.

De wimpers blijven 3-4 weken zitten dit is geheel afhankelijk van je eigen groeicyclus. Om mooie volle wimpers te behouden is de richtlijn van houdbaarheid om iedere 2 tot 4 weken een opvul behandeling in te plannen.

1.png
2.png
bottom of page